Over 'Buy One Extra'

Dit is een subsite van Buy One Extra voor de gemeente Hilversum. Meer informatie over Buy One Extra staat op de hoofdsite: www.buyoneextra.nl. Interesse om een subsite te beheren? Klik dan hier.


Nieuws

Buy One Extra – Hilversum

Dit is de subsite voor Buy One Extra in Hilversum. Deze subsite word beheerd door Daniel Wichers.

Heb je een nieuwtje te melden of wil je ons helpen met campagnes?
Stuur dan een bericht via het contactformulier.


Actie in dierenspeciaalzaak D’Anja t.b.v. Dierenasiel Crailo Hilversum

Dierrenwinkel D'anja + Dierenasiel CrailoWe hebben een doorlopende Buy One Extra campagne in dierenspeciaalzaak D’Anja. Je kunt daar producten kopen die het Dierenasiel Crailo goed kan gebruiken zoals blikvoer, brokken, iets te kluiven of een middeltje tegen vlooien. Het boodschappenlijstje met gewenste producten ligt in de winkel. Je kunt je donaties achterlaten, deze worden namelijk door het dierenasiel opgehaald.

Het eten gaat er met kilo’s tegelijk doorheen want het asiel zit bomvol. Uw hulp is daarom hard nodig.

Alvast bedankt!

 

Openingstijden:
Maandag & zondag: Gesloten
Dinsdag: 9.00 t/m 18.00
Woensdag: 9.00 t/m 18.00
Donderdag: 9.00 t/m 18.00
Vrijdag: 9.00 t/m 18.00
Zaterdag: 10.00 t/m 17.00

Adres en contactgegevens:
D’Anja
Noorderweg 40
1221 AA Hilversum
035-6835725
danjahilversum@hotmail.com


Albert Heijn – Leger des Heils #2

Nieuws - Albert Heijn & Leger des HeilsBuy One Extra organiseert met Albert Heijn haar tweede supermarktactie ten gunste van het Leger des Heils Hilversum!

Met koude kerstdagen in het vooruitzicht wil het Leger des Heils in Hilversum mensen die in de problemen zitten een natje en een droogje kunnen aanbieden. Daar kun jij mee helpen door een extra product te kopen en deze in te leveren bij de vrijwilligers van Buy One Extra en het Leger des Heils. Zij zullen in de winkel staan om producten in te zamelen.

Wij hopen dat deze actie net zo slaagt als de vorige want dat zal de winter wel aardig kunnen verzachten.

Adres: Albert Heijn, Langestraat 53, 1211 GV – Hilversum.
Datum: zaterdag 7 december 2013.
Tijd: van 9:30 tot 15:00.

Laat weten of je ook komt via Facebook.
Wil je ook een dergelijke actie opzetten of meehelpen? Stuur ons dan een berichtje.


Verslag Albert Heijn – Leger des heils campagne

Lieve lezer,

01-IMG_5463De campagne afgelopen vrijdag 27 september was een groot succes. We hebben met een handjevol vrijwilligers en een handjevol boodschappenlijstjes 20 kratten binnengehaald voor het Leger des Heils. Terugdenken aan deze geslaagde actie geeft zo’n lekker gevoel. Zo simpel eigenlijk was het om dit voor elkaar te krijgen. Wie kan hiermee worden geïnspireerd om mee te doen?

04-IMG_5476Niet eens zo veel blijk je nodig te hebben om zoveel goeds te doen. Met de heer Gout en Dini van het Leger des Heils, de leiding van de Albert Heijn op de Langestraat in Hilversum (Rodney en Mark) en een poeltje vrijwilligers: Amanda, Myrna, Merle, Teunie, Wim en Kees
Bedankt voor het mogelijk maken van dit moois!

Goed nieuws trouwens want bij Albert Heijn zien ze het wel zitten om nog een campagne te doen, maar dan op een drukke zaterdag.
Enkele medewerkers waren ook zo enthousiast! Even meehelpen en in minuten stond er een Buy One Extra eiland met alle gewenste producten.

02-IMG_5461Boodschappenlijstjes uitdelen aan mensen, soms wat schichtig, maar veel blij gezichten! De donateurs met een goed gevoel weer op pad en de ontvangers beduusd van het resultaat.

Vriendelijke groeten,
Ilse Mulder & Daniel Wichers


Buy One Extra gaat op 16 oktober feesten voor het goede doel!!

Breng een product mee van de boodschappenlijst voor de Voedselbank Amsterdam en dans met ons de avond door en vier het bestaan van Buy One Extra! Geniet van de deuntjes van So-V en laat je hart stelen door de house beats van Nachtdokters. Ontdek de bovennatuurlijke krachten van Mojo Magic en ervaar De Wasman zoals je enkel als kind hebt gekend.

Zie het evenement op
Facebook

buyoneextra-uitnodiging-16oktober-roest buyoneextra-uitnodiging-16oktober-roest-back


Albert Heijn – Leger des Heils

Nieuws - Albert Heijn & Leger des HeilsBuy One Extra organiseert samen met het Leger des Heils Hilversum haar eerste supermarktactie!

Niet alleen met Kerst, maar ook gedurende het jaar, wil het Leger des Heils in Hilversum mensen helpen die in de problemen zitten. Door een extra product te kopen en in te leveren bij de vrijwilligers van Buy One Extra achter in de winkel, hoopt het Leger des Heils in het najaar veel mensen te voorzien van een voedingspakket.

Adres: Albert Heijn, Langestraat 53, 1211 GV – Hilversum.
Datum: 27 september 2013.
Tijd: van 9:30 tot 15:00.

Laat weten of je ook komt via Facebook.
Wil je meehelpen met de actie? Stuur ons dan een berichtje.


Contact

Wil je iets vragen of zeggen over Buy One Extra? Gebruik dan dit formulier: