Ilse Mulder

Initiatiefnemer Ilse Mulder

Wie ben ik?
Mijn naam is Ilse Mulder en ik ben initiatiefnemer van Buy One Extra.
Ik ben 25 jaar en woon in Amsterdam.

Wat doe ik voor Buy One Extra?
Ik beheer de subsite voor Buy One Extra in Amsterdam op:
http://buyoneextra.nl/amsterdam en ik help partijen verbinden die profijt kunnen hebben van onze campagnes.

Waarom doe ik dit?
Ik werk als vrijwilliger bij de Voedselbank Amsterdam en zie daar hoeveel mensen een structureel te kort hebben aan voedsel. Tevens hoor ik veel geluiden om mij heen van mensen die graag eens een steentje zouden willen bijdragen zonder financieel te steunen, maar vaak niet weten hoe. Buy One Extra maakt het voor iedereen mogelijk zelf campagnes op te zetten voor organisaties. De combinatie tussen het creëren van bewustzijn van problemen, het samenbrengen van mensen en het bijdragen aan oplossingen, maakt Buy One Extra voor mij perfect.

Wat is mijn motivatie?
Ik geloof dat we met kleine handelingen grote veranderingen teweeg kunnen brengen. Het kopen en doneren van een extra product, kan een groot verschil maken in het leven van iemand anders. Met Buy One Extra zorgen we er voor dat het voor iedereen gemakkelijk wordt gemaakt de wereld te verbeteren. Het gegeven dat er mensen en kinderen zijn in Nederland en daarbuiten, die niet zorgeloos kunnen leven door een tekort aan voedsel of producten, motiveert mij om deze problemen verleden tijd te maken.

Wat is mijn doel met Buy One Extra?
Ik wil er voor zorgen dat mensen inzien hoe gemakkelijk ze wat voor een ander kunnen betekenen. Daarnaast zie ik graag Buy One Extra uitgroeien tot een grote community, waar zowel nationaal als internationaal op regionaal niveau campagnes worden georganiseerd voor organisaties en hulpbehoevenden. 

Meer informatie over mij:


Mijn Twitter: @ilse
Mijn Facebook: http://facebook.com/ilse.mulder