Verslag Buy One Extra Festival in Amsterdam Roest

Lieve lezer,

Onze motivatie om een feestje te organiseren was om vrijwilligers te bedanken en te proosten op gedane zaken sinds de oprichting op 11 juli. We speelden direct met de gedachte om zelf dj’s en acts te verzorgen om te mogen spreken van een festival. Buy One Extra zou Buy One Extra niet zijn als er geen inzamelingsactie aan vast werd geknoopt. Daarom werd besloten om voedsel in te zamelen voor de Voedselbank Amsterdam.

02 - BOE Festival - Roest + Voedselbank AMS

Amsterdam Roest gaf ons haar geweldige ruimte tot beschikking. Op woensdag 16 oktober, Wereldvoedseldag, was het zo ver. De kratten stonden klaar en iedereen nam als entrée lang houdbaar producten mee. We zijn ontzettend dankbaar voor alle boodschappentassen vol voedsel die mee werden genomen. Zo werden er 8 kratten vol voedsel opgehaald!

03 - BOE Festival - Roest + Voedselbank AMS

Bij binnenkomst werden de bezoekers gek gemaakt door de trucs van Manolo van Mojo Magic. Met een magische belevenis rijker kon men de handen laten wassen bij Jaap en Freek van de Wasmannen.

04 - BOE Festival - Roest + Voedselbank AMSEen hygiënische ervaring die niet snel vergeten zal worden! So-V begon de avond met een heerlijk akoestisch optreden en Raldi a.k.a. De Nachtdokter maakte de avond muzikaal af met een brede verzameling van lekkere nummers. Zo zijn de voetjes van de vloer gegaan en duurde de avond eigenlijk te kort!

05 - BOE Festival - Roest + Voedselbank AMS

Die teleurstelling boog Lisa Vuik honderdtachtig graden door buiten een fantastisch intiem poi optreden te geven. Iedereen stond versteld van haar moves en kunsten met vuur. Fotograaf James Doeland heeft deze geweldige avond vastgelegd, bekijk zijn foto’s hier. Bezoek onze Facebook pagina voor meer foto’s.

Louter blije gezichten, een goede sfeer, actief netwerken en 8 kratten vol voedsel, dat kan enkel een groot succes worden genoemd!

Het overtrof al onze verwachtingen en we kijken uit naar het volgende Buy One Extra Festival.

Liefs,
Ilse Mulder & Daniel Wichers

Download Premium WordPress Themes Free
Download Nulled WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
udemy paid course free download
download coolpad firmware
Premium WordPress Themes Download
free download udemy paid course

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *