Verslag Albert Heijn – Leger des heils campagne

Lieve lezer,

01-IMG_5463De campagne afgelopen vrijdag 27 september was een groot succes. We hebben met een handjevol vrijwilligers en een handjevol boodschappenlijstjes 20 kratten binnengehaald voor het Leger des Heils. Terugdenken aan deze geslaagde actie geeft zo’n lekker gevoel. Zo simpel eigenlijk was het om dit voor elkaar te krijgen. Wie kan hiermee worden geïnspireerd om mee te doen?

04-IMG_5476Niet eens zo veel blijk je nodig te hebben om zoveel goeds te doen. Met de heer Gout en Dini van het Leger des Heils, de leiding van de Albert Heijn op de Langestraat in Hilversum (Rodney en Mark) en een poeltje vrijwilligers: Amanda, Myrna, Merle, Teunie, Wim en Kees
Bedankt voor het mogelijk maken van dit moois!

Goed nieuws trouwens want bij Albert Heijn zien ze het wel zitten om nog een campagne te doen, maar dan op een drukke zaterdag.
Enkele medewerkers waren ook zo enthousiast! Even meehelpen en in minuten stond er een Buy One Extra eiland met alle gewenste producten.

02-IMG_5461Boodschappenlijstjes uitdelen aan mensen, soms wat schichtig, maar veel blij gezichten! De donateurs met een goed gevoel weer op pad en de ontvangers beduusd van het resultaat.

Vriendelijke groeten,
Ilse Mulder & Daniel Wichers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *