Over 'Buy One Extra'

Dit is een subsite van Buy One Extra voor de gemeente Amsterdam. Meer informatie over Buy One Extra staat op de hoofdsite: www.buyoneextra.nl. Interesse om een subsite te beheren? Klik dan hier.


Nieuws

Buy One Extra – Amsterdam

Dit is de subsite voor Buy One Extra in Amsterdam. Deze subsite word beheerd door Ilse Mulder.

Heb je een nieuwtje te melden of wil je ons helpen met campagnes?
Stuur dan een bericht via het contactformulier.


Albert Heijn – Wij Zijn Hier

website-campagne-wij-zijn-hier

Buy One Extra organiseert voor vluchtelingen in nood samen met Albert Heijn een campagne in hun filiaal op de Amstelveenseweg in Amsterdam!

De zelf georganiseerde groep ‘Wij Zijn Hier‘ bestaat uit vluchtelingen die in Amsterdam proberen te overleven. Zij hebben hier zonder succes asiel aangevraagd en zijn daarom uitgesloten van sociale voorzieningen. Teruggaan is geen optie, dit is te gevaarlijk of hun land van herkomst werkt niet mee aan het verschaffen van verblijfsdocumenten.

Met vrijwilligers van Buy One Extra en Wij Zijn Hier gaan we producten inzamelen om ze te kunnen voorzien van een voorraad voedsel. Ongeacht je verhaal, recht op eten hebben we allemaal.

 

Adres: Albert Heijn, Amstelveenseweg 186, 1075 – XR Amsterdam.
Datum: vrijdag 28 maart 2014.
Tijd: van 12:00 tot 18:00.

Klik hier om het boodschappenlijstje te downloaden.

Laat weten of je ook komt via Facebook?

Wil je ook een dergelijke actie opzetten of meehelpen? Stuur ons dan een berichtje.

Meer informatie over Wij Zijn Hier:
http://wijzijnhier.org
https://twitter.com/wijzijnhiernl
https://www.facebook.com/WijZijnHier


Verslag Buy One Extra Festival in Amsterdam Roest

Lieve lezer,

Onze motivatie om een feestje te organiseren was om vrijwilligers te bedanken en te proosten op gedane zaken sinds de oprichting op 11 juli. We speelden direct met de gedachte om zelf dj’s en acts te verzorgen om te mogen spreken van een festival. Buy One Extra zou Buy One Extra niet zijn als er geen inzamelingsactie aan vast werd geknoopt. Daarom werd besloten om voedsel in te zamelen voor de Voedselbank Amsterdam.

02 - BOE Festival - Roest + Voedselbank AMS

Amsterdam Roest gaf ons haar geweldige ruimte tot beschikking. Op woensdag 16 oktober, Wereldvoedseldag, was het zo ver. De kratten stonden klaar en iedereen nam als entrée lang houdbaar producten mee. We zijn ontzettend dankbaar voor alle boodschappentassen vol voedsel die mee werden genomen. Zo werden er 8 kratten vol voedsel opgehaald!

03 - BOE Festival - Roest + Voedselbank AMS

Bij binnenkomst werden de bezoekers gek gemaakt door de trucs van Manolo van Mojo Magic. Met een magische belevenis rijker kon men de handen laten wassen bij Jaap en Freek van de Wasmannen.

04 - BOE Festival - Roest + Voedselbank AMSEen hygiënische ervaring die niet snel vergeten zal worden! So-V begon de avond met een heerlijk akoestisch optreden en Raldi a.k.a. De Nachtdokter maakte de avond muzikaal af met een brede verzameling van lekkere nummers. Zo zijn de voetjes van de vloer gegaan en duurde de avond eigenlijk te kort!

05 - BOE Festival - Roest + Voedselbank AMS

Die teleurstelling boog Lisa Vuik honderdtachtig graden door buiten een fantastisch intiem poi optreden te geven. Iedereen stond versteld van haar moves en kunsten met vuur. Fotograaf James Doeland heeft deze geweldige avond vastgelegd, bekijk zijn foto’s hier. Bezoek onze Facebook pagina voor meer foto’s.

Louter blije gezichten, een goede sfeer, actief netwerken en 8 kratten vol voedsel, dat kan enkel een groot succes worden genoemd!

Het overtrof al onze verwachtingen en we kijken uit naar het volgende Buy One Extra Festival.

Liefs,
Ilse Mulder & Daniel Wichers


Buy One Extra gaat op 16 oktober feesten voor het goede doel!!

Breng een product mee van de boodschappenlijst voor de Voedselbank Amsterdam en dans met ons de avond door en vier het bestaan van Buy One Extra! Geniet van de deuntjes van So-V en laat je hart stelen door de house beats van Nachtdokters. Ontdek de bovennatuurlijke krachten van Mojo Magic en ervaar De Wasman zoals je enkel als kind hebt gekend.

Zie het evenement op
Facebook

buyoneextra-uitnodiging-16oktober-roest buyoneextra-uitnodiging-16oktober-roest-back


Contact

Wil je iets vragen of zeggen over Buy One Extra? Gebruik dan dit formulier:

Geen velden gevonden.